Мебели по индивидуален проект София

Фирма „Дилема дизайн” ООД

Фирма „Дилема дизайн” ООД е основана през 2020 г в гр. Самоков и се занимава с проектиране и производство на мебели от колектив с дългогодишен опит в тази област. Произдодственото звено се намира в гр. София, ул. Ломско шосе № 10 (до ЛИДЪЛ).


„Дилема дизайн” е специализирана в изработването на мебели по поръчка и интериорни врати. Нашият стремеж е удовлетворяване на Вашите изисквания, предпочитания, вкус в съответствие с финансовите възможности. Ние можем да разработим и изпълним индивидуален проект и оферта за Вашите мебели и врати, съобразени с размерите на Вашето помещение или обект.


Предлагаме неограничен брой от структурни и цветови комбинации от ЛПДЧ, PVC и MDF плоскости, боядисани в цветове по RAL, както и фурнирован MDF от всички дървесни видове: от екзотични тропични до стандартна дървесина и MDF с каменно покритие, подходящи за обзавеждането на Вашата кухня, хол, спалня, детска стая, антре. Изработваме обзавеждане за магазини, аптеки, хотелско или офис обзавеждане и др. Наши партньори са едни от водещите дистрибутори на мебелен обков, ЛПДЧ и MDF плоскости, фурнири, електроуреди, матраци, подматрачни рамки и всичко необходимо за обзавеждането - от малки до комплексни интериорни решения.


Дилема Дизайн ООД работи и изпълнява проекти в цялата страна и в чужбина.


Всички мебели по поръчка изработени от нашата фирма включват гаранционно (12 месеца след приемане на обекта) и следгаранционно обслужване (неограничено).

Контактна форма